GALERIE FOTO. Imagini răvășitoare de la o secție de terapie intensivă din Lombardia, epicentrul epidemiei de coronavirus din Italia

Noi imagini tulburătoare apar cu pacienți italieni bolnavi de coronavirus. Imaginile au fost făcute la terapie intensivă într-un spital din Lombardia, epicentrul epidemiei Covid-19 din Italia.

Imaginile surprind pacienți înconjurați de fire și tuburi. Unii bolnavi sunt întinși cu fața în jos pe paturile de spital, poziție despre care unii cercetători susțin că poate crește șansele de supraviețuire prin îmbunătățirea nivelului de oxigen în sânge, potrivit emisiunii Piazzapulita.

Reporterii emisiunii au primit acces la secția de terapie intensivă.

Italia analizează o schemă garanţii de stat pentru a sprijini băncile, oferind o amânare a plăţii datoriilor gospodăriilor şi companiilor, a anunţat luni un membru al cabinetului, în condiţiile în care epidemia de coronavirus afectează economia.

Antonio Misiani, adjunctul ministrului Economiei, a declarat într-un interviu acordat Radio 24 că măsura este discutată cu Banca Italiei, care supervizează creditorii naţionali.

Grupul bancar italian de lobby a cerut autorităţilor europene relaxarea reglementărilor privind creditele neperformante pentru o perioadă de cel puţin şase luni.

Italia este cea mai afectată ţară din Europa de epidemie. Duminică, Agenţia italiană pentru protecţie civilă a anunţat că numărul de cazuri de contaminare cu noul coronavirus a crescut cu un sfert, la 7.375 de persoane, iar numărul morţilor a crescut cu 133 până la 366 de victime. Analiştii avertizează că economia italiană, deja slăbită, ar putea intra în a patra recesiune din ultimii 12 ani.

2 COMENTARII

  1. Ne arătați numai spitale, nenorociri, paranoia .etc ..Dar nimeni nu ne spune cât va ține epidemia?…, nimeni nu spune dacă se poate face un antidot ,,???… dacă lucrează cineva la acest vaccin minune.?. .sau cum da Dumnezeu ,cine scapă , scapă ..cine nu , aleluia …din câte cunosc până acum nimeni nu a reușit să înțeleagă genetic acest virus ,se pare că virusul din Italia nu are aceeași configurație genetică ca cel chinezesc!!! .. de ce dracu’ doctorii nu spun cu ce-au fost tratați pacientii care s-au făcut bine???… există două variante,:,. -una,ori au un tratament pe care nu-l pot spune! ..din varii motive . a doua variantă, ori nu le face nimic și se vindecă de la sine….! încă odată întreb ???ce mama dracului le dați, dacă le dați ceva,sau totul e la voia lui Dumnezeu???…cine nu va dă voie să spuneți adevărul ????…sau aveți contract cu patriarhia ?… că cu spălatul și tușitul in cot nu ne vindecăm in veci….ce secrete ascundeți așa de mări , că doar n-ați descoperit apa vie! și vreți să nu vă fure alți….ce înseamnă să fi doctor,mai bine mort,…. orgoliul , orgoliul…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here