Sursa foto: Facebook

Exploziv TV, o televiziune locală, a publicat pe pagina de Facebook fotografii cutremurătoare, care arată dimensiunea dramei petrecută sâmbătă la Spitalul din Piatra Neamț. Fotografiile tulburătoare arată ce a rămas în urma incendiului care a izbucnit sâmbătă după-amiază în secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț. Zece pacienți au decedat și șapte persoane, inclusiv un medic, sunt în stare gravă în cea mai mare tragedie de acest fel, petrecută după incendiul din clublul Colectiv de acum cinci ani.

Flăcările au izbucnit într-un salon ATI de la etajul al doilea, iar ulterior s-au extins într-un alt salon ATI alăturat.

Sursa foto: Exploziv TV
Sursa foto: Exploziv TV
Sursa foto: Exploziv TV

 

Zece persoane au decedat în urma incendiului izbucnit, sâmbătă seara, la Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Irina Popa.

Zece persoane au fost declarate decedate, iar şapte persoane sunt în stare critică, inclusiv medicul de gardă”, a spus, la Antena 3, Irina Popa. Potrivit acesteia, în urma incendiului nu a fost necesară evacuarea altor persoane decât cele aflate la etajul doi al spitalului, notează Agerpres.

Ea a precizat că pentru transportul pacienţilor au sosit la Piatra Neamţ ambulanţe din Iaşi, Bacău şi Roman. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here