„Invento cubano” românesc: Acoperișul Palatului Administrativ din Reșița, reparat cu elicopterul lui Romeo Dunca, președintele CJ

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, a decis ca materialele de construcție necesare reparării acoperișului clădirii, Consiliului Județean să fie urcate cu elicopterul.

Inițial, s-a dorit folosirea unei macarale de mare tonaj, dar nu era suficient loc de desfășurare pentru aceasta întrucât ar fi distrus dalele din Centrul Civic recent modernizat cu fonduri europene. În acest context, președintele CJ Caraș-Severin a apelat la cetățeanul Romeo Dunca și, în numai 25 de minute, elicopterul a urcat materialele de construcție acolo unde meșterii aveau nevoie de ele, potrivit PressHub.

„Este o donație de la persoana fizică Romeo Dunca, pentru că eu cred că este important sa facem ceea ce spunem”, a declarat președintele CJ Caraș-Severin.

De asemenea, acesta a promis în campania electorală din toamna trecută că, dacă va fi ales președinte al CJ Caraș-Severin, va face o lucrare serioasă la acoperișul Palatului Administrativ, care a luat foc chiar în timpul alegerilor locale.

Pe 18 august 2020, un incendiu de proporții a cuprins etajul superior al Palatului Administrativ din Reșița, stabilindu-se drept „cauză probabilă de producere a incendiului flacăra de la o lampă cu lichid gazos”.

Mai multe detalii pe PressHub.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here