George Simion, după petrecerea Dianei Şoşoacă: Ce-aş putea să-i reproşez cu excepţia faptului că unii invitaţi nu ştiau versurile de la „Treceţi batalioane”?

Copreşedintele AUR, George Simion, spune că nu are ce să-i reproşeze senatoarei Diana Șoșoacă după ce a participat la o petrecere într-un restaurant din Iaşi, unde nu au fost respectate măsurile de protecţie, cu excepţia faptului că unii participanţi nu cunoşteau versurile de la „Treceţi batalioane române Carpaţii”.

Ce-aş putea să îi reproşez doamnei Şoşoacă, cu excepţia faptului că unii participanţi nu ştiau versurile de la «Treceţi batalioane române Carpaţii» şi le citeau de pe tabletă?”, a declarat George Simion la Antena 3.

Mai mult decât atât, Simion a schimbat rapid subiectul discuţiei comentând tragedia de la Institutul Matei Balş din Capitală și afirmând că „nu doamna Şoşoacă este problema României”.

Am văzut nişte oameni care se simt bine şi ar fi bine să trecem mai departe, pentru că sunt 14 morţi în urma incendiului de la Matei Balş şi nu doamna Şoşoacă este problema României. Asta-l interesează pe Traian Băsescu, dacă sunt eu certat cu doamna Şoşoacă, pentru că am participat la proteste diferite, şi în ce fel a petrecut ziua soţului”, a mai spus liderul AUR.

Diana Şoşoacă a participat, vineri seara, la o petrecere aniversară, la care nu au fost respectate măsurile de protecţie anti-COVID. Senatoarea a transmis live pe Facebook petrecerea și astfel s-a putut vedea că invitaţii se ţineau în braţe şi cântau, în acelaşi timp, la un singur microfon. Partipanţii au cântat melodii patriotice, precum „Noi suntem români” sau „Treceţi batalioane române Carpaţii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here