Renato Usatîi: Dodon este simbolul corupției. Ce le-a cerut alegătorilor să facă în turul doi

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a afirmat, luni, că a discutat cu Maia Sandu despre eliberarea Moldovei de hoție și „kulioace” și că este gata să poarte astfel de discuții cu oricine interesat, cu excepția lui Igor Dodon, transmite Independent.md.

“Spuneți vă rog, cum pot să discut cu Dodon despre lupta cu corupția, când chiar el și kuliokul sunt simbolul corupției?!”, a întrebat Usatîi.

În ce privește participarea cetățenilor la cel de-al doilea tur de scrutin prezidențial, el i-a îndemnat pe oameni să procedeze cum consideră de cuviință, menționând că niciun politician nu are dreptul să le dicteze pentru cine să voteze și dacă să meargă sau nu la alegeri.

“Fiecare trebuie să decideți pentru voi – care vreți să fie simbolul Moldovei în următorii patru ani. Cum am mai spus, luați singuri deciziile, nimeni nu are voie să vă conducă și să vă arate ce să faceți, dar faptul că eu sunt împotriva kulioacelor și corupției știe toată țara. O să vedem ce va fi pe 15, dar eu știu că eu cu voi, suntem mulți, toată țara și că împreună vom distruge acest tărăboi care a rămas după Plahotniuc și pe care îl apară cu atâta înverșunare Dodon”, a spus în încheiere Renato Usatîi.

Amintim că pe parcursul întregii campanii electorale, Renato Usatîi a declarat că actualul președinte se află în fruntea sistemului mafiot și corupt, care trebuie distrus, iar primul pas în acest sens este declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here