Gheorghe Flutur, avertisment către medicii din spitalul Suceava, care au dezvăluit diverse probleme: Să nu credem că dacă ne blurăm fața și apărem pe TV se va ridica Bucovina

Foto: INQUAM/George Călin

Abia scăpat din ghearele morții de medici după ce a fost infectat cu noul coronavirus, președintele Consiliului Județean Suceava a ieșit la atac. Gheorghe Flutur a transmis un avertisment public angajaților care au vorbit despre probleme extrem de grave de la Spitalul Județean. Avertismentul a fost transmis în ziua în care directorul medical Mircea Macovei s-a întors la seviciu, anunță stirisuceava.net.

„Să nu credem că dacă ne blurăm fața și apărem pe televiziune fără curaj sau punem o sută de conturi false să-l înjure pe Flutur se va ridica Bucovina. Nici vorbă!”, a spus Gheorghe Flutur, citat de newsbucovina.ro, care pe timpul cât a fost internat a stat într-un salon VIP din unitatea spitalicească.

Mai mulți angajați ai Spitalului județean Suceava au oferit interviuri publicațiilor locale și naționale în care au vorbit despre probleme foarte grave de la unitatea medicală. Angajații au făcut aceste afirmații uneori sub protecția anonimatului, cu imaginea și vocea distorsionate.

Președintele Consiliului Județean a transmis acest avertisment în ziua în care directorul medical al spitalului Mircea Macovei, s-a întors la serviciu. Mircea Macovei și fostul manager Vasile Rîmbu sunt cosiderați de angajații spitalului principalii vinovați pentru situația de acolo. Mircea Macovei este cel care a invocat un ordin inexistent de ministru pentru a-i chema la o ședință pe medicii infectați la un loc cu cei sănătoși.

1 COMENTARIU

  1. Bai fluture, tu trebuie sa zbori de-acolo direct la Rahova, jigodie corupta, cu amandoua loazele tale, rambu si macovei! Esti frate cu psdeu’ la hoteala, nene, ameninti oamenii in stil mafiot, ce scarba ordinara! Tocmai, daca tu si javrele tale infratite la ciolan nu mai sunteti acolo, Bucovina se ridica, hotilor infecti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here