Grindeanu anunță declinul PSD: În acest moment, în Biroul permanent al Senatului nu mai avem majoritate

Inquam Photos / George Calin

PSD nu mai are majoritate în Biroul permanent al Senatului, iar acest for nu s-a putut reuni pentru a pune pe ordinea de zi proiectul de lege privind alegerile parlamentare, retrimis de preşedintele Klaus Iohannis în Parlament la reexaminare, a declarat marţi prim-vicepreşedintele social-democraţilor, Sorin Grindeanu, notează Agerpres.

Din câte ştiu acolo, la Biroul permanent al Senatului, a existat o situaţie cu un membru PSD care în această perioadă, ieri şi azi, a refuzat să mai răspundă apelurilor noastre. În paranteză fie spus, acel membru al Bp din Senat nu se mai află pe un loc eligibil. De aici până la a refuza să îţi mai faci munca pentru care ai fost ales pentru 4 ani e cale lungă. Faptul că organizaţia judeţeană Tulcea nu l-a mai pus pe un loc eligibil nu înseamnă că nu trebuie să vii la muncă sau nu înseamnă neapărat că trebuie să asculţi, e o părere, nu am dovezi, cântece de sirenă venite dinspre putere, pentru că undeva, acolo, se poate găsi cauza. Cert este că, în acest moment, inclusiv astăzi, când vorbim, în Biroul permanent al Senatului nu mai avem majoritate„, a spus Grindeanu, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD.

El a adăugat că acel parlamentar PSD, „care refuză să răspundă la telefon”, nu mai e considerat un social-democrat.

Nu îl mai considerăm social-democrat, supărarea pleacă, presupun, din faptul că nu mai e pe un loc eligibil pe liste”, a afirmat Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here