„Iată-l pe Lenin de la Starbucks”. Barmanul care câștigă un bacșiș halucinant pentru că a refuzat să servească o clientă care nu purta mască

Lenin Gutierrez, un tânăr care lucrează la un Starbucks din San Diego din Statele Unite, câștigă o sumă frumoasă de bani pentru că a aplicat cu strictețe reglementările de sănătate din statul California.

Barmanul a refuzat să servească o clientă, Amber Lynn Gilles, care nu purta mască în interior – ceea ce este obligatoriu în toate locurile publice din statul american, relatează Smart Radio.

Furioasă că nu a fost primită în cafenea, clienta și-a manifestat public supărarea împotriva barmanului, publicând un mesaj pe Facebook pe 22 iunie.

Ea a distribuit pe rețeaua socială o fotografie a angajatului Starbucks, însoțită de acest comentariu: „Iată-l pe Lenin de la Starbucks care a refuzat să mă servească pentru că nu port mască. Data viitoare, voi aștepta polițiștii și voi aduce o scutire medicală.”

Este posibil ca Amber Lynn Gilles să nu se fi așteptat la acest lucru, dar postarea ei a devenit virală pe internet. Oamenii au sărit în apărarea barmanului, iar un utilizator a avut ideea de a lansa un apel la donații în sprijinul lui.

Succesul a fost imediat. În doar trei zile, fondul de donații „Tipping for Lenin“ a strâns peste 74.000 de dolari din donațiile a peste 3407 persoane.

Explozia actuală a numărului de cazuri de COVID-19 în California poate explica, fără îndoială, sprijinul important de care se bucură acest angajat care a aplicat strict normele sanitare impuse de autorități pentru a te proteja de virus.

Situația din sudul Statelor Unite, din Florida până în California, este într-adevăr catastrofală. Aproape 36.000 de cazuri noi au fost identificate în 24 de ore pe 25 iunie și nicio altă zonă din țară nu a depășit numărul persoanelor infectate în Los Angeles.

În total, California a înregistrat peste 200.000 de cazuri de coronavirus și aproximativ 5.800 de decese. Aproape jumătate din cele 50 de state americane au înregistrat o creștere a numărului de cazuri de la mijlocul lunii iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here