Iliescu nu votează la parlamentare. Se teme de coronavirus

Fostul președinte Ion Iliescu nu votează la alegerile parlamentare pentru ca îi este teamă să nu se îmbolnăvească de COVID-19. Informația a fost confirmată de soția sa, Nina Iliescu.

Realitatea Plus a reușit să-i ia un scurt interviu Ninei Iliescu pentru a afla care este starea de sănătate a președintelui României.

Nina Iliescu: „Se simte bine, suntem acasă, suntem în ordine. Vineri a și ieșit din casă de trei ori, că a trebuit să meargă la medicul stomatolog să-și repare o măsea”.

Reporter: „Dar nu a avut coronavirus, cum a apărut în presă, nu?”

N.I.: „Nuu, nu, nu avem coronavirus, am făcut testul și nu avem. Nu am cerut urna mobilă de data asta (…) Și după aia am constatat ca șefa secției respective a avut coronavirus și de regulă șefa venea cu urna. Și am zis să ne învățăm minte, nu mai cerem”.

Reporter: „Ați ieșit din casă?”

N.I. „În general nu am ieșit, nu am ieșit, dar am avut… avem și un ajutor in gospodărie. De 4 ori pe săptămână. O zi pe săptămână facem curățenie generală cu ajutorul unei firme care trimite 2 doamne, nici ele nu au, nici noi nu avem. Băieții de la SPP întotdeauna intră cu mască și se dezinfectează pe mâini.”

Reporter: „Dvs cum sunteți cu sănătatea?”

N.I.: „Cu sănătatea ca la 90 de ani, când o sa ajungeți la 90 de ani o să vă aduceți aminte cum am fost eu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here