IMAGINI SATELIT | Granițele Ucrainei, „asediate” de forțele militare ruse

Între 100.000 și 150.000 de soldați ar avea Rusia la granița Ucrainei cu Peninsula Crimeea, cea mai amplă masare de forțe militare ruse de la anexarea teritoriului ucrainean, în 2014, și până în prezent, potrivit șefului diplomației UE, Josep Borrell.

Un raport al companiei de tehnologie spațială MAXAR surprinde, prin imagini satelitare, cum arată dispunerea forțelor ruse de-a lungul frontierei ucrainene.

Rusia a interzis recent zborurile deasupra peninsulei anexate Crimeea și deasupra Mării Negre, din cauza unor exerciții militare navale și aeriene care au loc această săptămână.

Așa-numitul „aviz către aviatori” (NOTAM), emis pentru a avertiza piloții cu privire la potențiale pericole, se aplică apelor teritoriale de pe coasta de sud a Crimeei și unei părți a apelor internaționale din largul Mării Negre, în perioada 20-24 aprilie.

1 COMENTARIU

 1. D-aia președintele nostru era liniștit!!..din west ne apăra nato,iar din est rușii…!!!..
  Păi el nu știe ce se întâmplă în țară, cazul timișoara..în oraș e jale cu migrantii si domnia sa spune astăzi ca nu cunoaste situatia dar o sa afle de la miliție!!..
  Dle președinte acolo e cel mai mare trafic de migranti, trebuiau serviciile secrete sa va informeze!!..nu primarul timișoarei…
  De ce nu-si da demisia din funcția de ministru al miliției dl contrasens??.
  Alt ministru de căcat e boul de la accesări fonduri europene, o nulitate absolută..demisia…!!
  Cum vreti dle președinte ca acest guvern să faca performanta cu asemenea ciurucuri??.
  Așa vreti să resetați romania??.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here