Inquam Photos / Octav Ganea

Pentru asta nu se face pușcărie? În plină epidemie, Firea a dat un contract de 18 milioane de euro unei unei beizadele PSD, patronul de la Nuba!

Europarlamentarul USR Clotilde Armand prezintă, pe pagina ei de Facebook, un contract de peste 18 milioane de euro, pentru “mobilier urban“, contract acordat firmei fiul primarului din Cornu, fost șef vicepreședinte TSD Prahova, patronul clubului NUBA și amic cu Sebastian Ghiță.

„În plină pandemie Primăria Municipiului București a acordat ieri un contract în valoare de 18.376.224 EURO unei firme controlată de Alexandru Nanu – fiul primarului din Cornu, fost șef vicepreședinte TSD Prahova, patronul clubului NUBA și amic cu V. Cosma & S. Ghiță.

Contract: Achiziție de elemente constructive pentru mobilier urban, respectiv adaposturi modulare pentru statii de troleibuz si statii de autobuz.

Firma acestuia nu este la primul contract cu autorităţile locale. A primit în ultimii ani contracte prin atribuire directă de la mai multe instituţii subordonate Primăriei Capitalei“, arată Clotilde Armand, care prezintă și datele achiziției, conform anunțului din SEAP. 

În noiembrie 2018, G4Media a scris că patronul clubului NUBA, fiul primarului din Cornu, Alexandru Nanu este beneficiarul banilor pentru controversatul proiect de Centenar al Primăriei Sectorului 1: “Euromedia Group SA nu este la primul contract cu autorităţile locale.

A primit, în ultimele şase luni, contracte prin atribuire directă de la mai multe instituţii subordonate Primăriei Capitalei – Centrul de Artă, Creaţie şi Tradiţie sau RATB. A avut, în 2017, o cifră de afaceri de 45869952 de lei (aproximativ 10 milioane de euro) şi un profit de 5408671 de lei (1,1 milioane de euro) (…) 

Alexandru Ştefan Nanu a fost între 2014-2015 consilier personal al directorului Agenţiei Naţionale pentru Turism şi vicepreşedinte TSD Prahova. Este fiul primarului din Cornu, judeţul Prahova şi, la Ploieşti, este cunoscut pentru relaţia de prietenie cu fostul deputat PSD, Vlad Cosma. În 2013, presa de scandal susţinea că este iubitul cântăreţei Anda Adam“. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here