Incendiu puternic la un depozit de pe Şoseaua Fundeni

Un incendiu cu degajare mare de fum a izbucnit joi seară la un depozit de pe Şoseaua Fundeni nr. 120, a informat ISU Bucureşti-Ilfov.

Locuitorii au fost avertizați printr-un mesaj Ro-Alert transmis în jurul orei 23.00 că este vorba de un incendiu „major” și că ar fi bine să ocolească zona și să elibereze căile de comunicații. ”Incendiu major pe Șoseaua Fundeni. Ocoliți zona. Eliberați căile de comunicații pentru a facilita accesul structurilor de intervenție. Dacă sunteți în apropiere, luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Degajări mari de fum”, este mesajul pe care l-au primit bucureștenii prin sistemul RO-Alert.

În interiorul depozitului sunt autoturisme, iar focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, potrivit Agerpres.

În exteriorul halei care a fost cuprinsă de flăcări sunt şi alte spaţii de depozitare.

La faţa locului au fost trimise 12 autospeciale de stingere, Detaşamentul Special de Salvatori, două echipaje SMURD şi descarcerare.

Deoarece în zonă sunt posibilităţi reduse de alimentare cu apă din reţeaua de hidranţi, se trimit motopompe la locul incendiului şi este posibil să se realizeze alimentare şi din lac, a precizat ISU Bucureşti-Ilfov.

Pompierii acţionează pentru stingerea şi limitarea propagării incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here