Mihnea Năstase, cu gândul la curățenia anunțată de Orban: Am luat o decizie de onoare

Mihnea Nastase

Mihnea Năstase, fost consilier onorific al Vioricăi Dăncilă, a explicat, miercuri seară, pe Facebook, că a plecat de la Palatul Victoria prin demisie.

Reacția lui Năstase, fiul fostului premier și președinte PSD, a venit în contextul în care premierul Ludovic Orban a anunțat la începutul primei ședințe de guvern că a început o curățenie generală în instituțiile aparatului central. Liderul PNL a mai anunțat că vrea să se termine cu „pilăraia”, subliniind că în Cabinetul Dăncilă și-au făcut loc numeroase clanuri. „Am semnat, ieri, niște decizii: băiatul lui…, băiatul lui, băiatul lui …”, a afirmat premierul

Aștept să fac febră musculară de la semnarea de demiteri de secretari de stat și alte categorii de funcții care depind de ministru și de premier”, a mai punctat Orban.

Postarea integrală a lui Mihnea Năstase:

„A fost o decizie de onoare pentru un mandat onorific! În perioada 25 iulie – 04 noiembrie 2019, am funcționat în calitatea de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. Vreau să precizez și să subliniez faptul că această funcție a fost neremunerată.

Astăzi am văzut ca domnul Orban a făcut o declarație nefericită (un fapt destul de des întâlnit), preluată de o parte din presă.

Am considerat normal ca în momentul în care a încetat activitatea guvernului Dăncilă, să iau o decizie de onoare pentru un mandat onorific.

Demisia mea a fost înaintată doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă pe data de patru noiembrie, nu domnului Orban. Anexez la acest comunicat de presă o poză cu demisia înaintată”.

Foto: INQUAM/Octav Ganea

1 COMENTARIU

  1. Ma gandesc ca nu sunteti fani PSD dar nici sa fiti betivi de succesul PNL. Cu siguranta habar nu aveti ce e in Arad, fief PNL de multa vreme. Sunteti siguri ca va bucurati cu scop? Sau o faceti doar de dragul linistii voastre interioare ca ati scapat de guvern PSD. Uitati cateva bancuri atunci cu PNL din Arad.
    https://specialarad.ro/compania-de-apa-arad-scrisoare-deschisa/
    https://specialarad.ro/dezvaluirile-despre-compania-de-apa-arad-continua-scrisoarea-a-ii-a/
    https://specialarad.ro/compania-de-apa-a-lui-gheorghe-banatean-nepotismele-nesimtite-si-relatiile-de-prietenie-definesc-managementul-de-top/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here