Incident în Capitală, unde un grup de petrecăreți a încălcat interdicțiile. Poliția a tras focuri de avertizare

Sursa: Pexels

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale au intervenit, duminică seară, pentru a aplana un conflict izbucnit în Sectorul 5 al Capitalei, între mai multe persoane. În timpul intervenţiei, a fost folosit armamentul din dotare, fără a exista persoane rănite. Poliţiştii au stabilit că scandalul a pornit în urma consumului de alcool, iar până în prezent au fost duse la audieri 37 de persoane, potrivit News.ro.

Politisti atacați în cartierul Rahova din BucureștiSărbători Pascale cu focuri de armă, haos și răfuieli în cartierul Rahova din București. Polițiști atacați de clanuri de etnie rromă.Polițiștii din linia întâi "își petrec" sărbătorile sub imperiul terorii unor contribuabili europeni care au drepturi.

Publicată de Sindicatul Europol pe Duminică, 19 aprilie 2020

Poliţia Capitalei anunţase că duminică seară, în jurul orei 20.45, a fost sesizat, printr-un apel la 112, faptul că în Sectorul 5 se desfăşoară un conflict între mai multe persoane. Acolo s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje de poliţie, echipe ale Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi. Mai multe persoane au fost imobilizate şi sunt duse la audieri. Poliţiştii vor stabili de la ce a izbucnit conflictul şi vor identifica persoanele care au participat, urmând a fi dispuse masurile legale.

1 COMENTARIU

  1. principal vinovat de dezmățul și agresiunile din ultima săptămînă, premierul Orban, care măcinat de soarta alegerilor le-a dat dracului de ordonanțe și le-a cerut public polițiștilor să o lase mai moale cu sancțiunile/amenzile
    interesații au speculat și amplificat – mai bine mort, decît carantinat!
    numai premierul Orban poate rezolva, revenind și cerînd toleranță zero
    primul pe listă primarul penal de la S3, căruia să i se confiște și bicicleta 🙁
    #staiacasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here