Foto: INQUAM/Octav Ganea

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost filmat, duminică, pe bicicletă în Parcul IOR, deși parcurile sunt închise din cauza crizei coronavirusului. Edilul susține că a verificat starea parcului, în duminica Paștelui. 

Locuiesc langa parcul IOR, sector 3. Astazi, eram pe biciclete cu copiii pe langa parc, ne oprisem pe podul care desparte parcul pentru ca observasem 2 biciclisti chiar in parc. Cand ajung in dreptul nostru, imi dau seama ca era primarul sectorului 3 , Robert Negoita. La intrebarea mea de ce nu respecta regulile de interdictie de a intra in parc, mi-a raspuns: «verific ca totul sa fie in regula», stand pe bicicleta in pantalini scurti, cu un cos de picnic si cu iubita alaturi”, a scris pe contul său de Facebook persoana care l-a și filmat pe primar.

Ulterior, Robert Negoiță a postat și el pe Facebook câteva fotografii din parc, susținând că a mers să verifice starea acestuia.

Postarea lui Robert Negoiță:

În administrația locală, nu ai niciodată liber. Dimpotrivă, trebuie să te folosești de fiecare “fereastră” pentru a rezolva și chestiuni pentru care nu ai avut timp. Azi am dat o tură completă în Parcul IOR, fiindcă nu reușisem de ceva timp să fac asta. Am constatat, din păcate, că deși există personal alocat pentru mentenanța parcului, chiar și în această perioadă, sunt elemente ce trebuie rezolvate rapid. De la reparații la mobilierul stradal și până la refacerea spațiilor verzi și a anumitor zone. Mâine, am convocat o ședință cu cei ce se ocupă de mentenanța Parcului IOR și le voi trasa câteva sarcini clare. Desigur, vă țin la curent.

PS: Pentru cei care confundă niște sacoșe cu pâine uscată cu un fel de coșulețe pentru picnic: da, am avut cu mine niște pâine uscată pe care am luat-o tocmai pentru a hrăni păsările din parcul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here