Informații ucrainene | Rușii si-ar putea ataca propriile orașe, într-o acțiune provocatoare

Sursa: mil.eng.ru

În ultimele zile, partea ucraineană a avertizat din nou împotriva posibilelor provocări ale rușilor. Potrivit informațiilor obținute de informațiile de la Kiev, rușii transportă o parte din echipamentele pe care le-au capturat în Ucraina în regiunile de graniță ale regiunilor Belogorod, Kursk și Briansk din Federația Rusă, dezvăluie onet.pl.

Acolo sunt aduse epave de drone și elicoptere Bayraktar doborâte, aparținând anterior forțelor aeriene ucrainene. Serhiy Wysocki, jurnalist și politician ucrainean, scrie despre astfel de activități pe portalul Telegram.

Armata rusă a primit o sarcină urgentă de a livra Bayraktars și elicoptere doborâte din Ucraina în trei regiuni. Este important, aceste regiuni sunt adiacente Ucrainei. La rândul lor, acest echipament este folosit de armata ucraineană. Va fi o provocare„. scrie Vysotsky.

Potrivit ucrainenilor, FSB, adică Serviciul Federal de Securitate al Federației Ruse, ar putea fi în spatele unei posibile provocări. Prin urmare, rușii vor să organizeze o serie de atacuri asupra obiectelor civile din Rusia și să-i acuze pe ucraineni de acestea.

În urmă cu câteva zile, sursa citată scria că presa rusă a relatat că „ în Ucraina au fost create peste 70 de grupuri mobile cu naționaliști ucraineni, care vor trage în bisericile ortodoxe, în noaptea de Paști, pentru a acuza armata rusă de acest lucru”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here