Institutul „Marius Nasta” nu mai are locuri, pentru pacienții cu COVID-19 au fost puse paturi pe hol

Institutul „Marius Nasta” din București avertizează că a fost depășită capacitatea de tratament pentru bolnavi Covid, precizând că nu mai are capacitatea de a asigura oxigen pentru cei cu forme severe, care continuă să vină.

Numeroşi pacienţi ajung la Institutul „Marius Nasta” din Bucureşti cu COVID-19 şi insuficienţă respiratorie, astfel că pe holurile unităţii sanitare au fost amplasate paturi pentru aceşti bolnavi, potrivit News.
Conform informaţiilor publicate pe pagina de Facebook a Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, duminică sunt 104 pacienţi în secţia COVID, la o secţie de 81 de paturi, şi 15 pacienţi în ATI COVID.
“104 pacienți în secția COVID la o secție de 81 de paturi și 15 pacienți în ATI COVID … iar pacienții continuă să vină cu forme severe de insuficiență respiratorie.
Cel mai dificil lucru este să asigurăm oxigenul, nu pentru că nu am avea stocator de oxigen, dar avem surse de oxigen doar la 81 de paturi, iar pentru restul pacienților avem doar butelii de oxigen și concentratoare de oxigen cu un debit mult scăzut față de nevoia pe care ei o resimt.
Aveți mai jos câteva imagini” scrie pe pagina Institutului de Pneumoftiziologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here