Interlopul Florian Tudor, zis „Rechinu”, îi cere președintelui Mexicului să aibă grijă de fiul său dacă el va fi asasinat

Florian Tudor, zis Rechinu, este acuzat de fraude informatice cu carduri de peste 1 miliard de euro. Gruparea condusă de român este acuzată și de alte infracțiuni, documentate de FBI, autoritățile din Mexic și Poliția Română. Rechinu este și cetățean mexican, relatează Newsweek România.

„În cazul în care mi se întâmplă ceva sau îmi vor cauza dispariția, vă încredințez dumneavoastră̆, Domnule Preş̦edinte, sănătatea și viața fiului meu Florian, pentru că nu vor putea să-i asigure nevoile, pentru că mi-au luat deja tot ce aveam și mi-au distrus toate firmele”, spune interlopul Rechinu într-o scrisoare deschisă adresată preşedintelui Mexicului.

În aceeaşi scrisoare, Florian Tudor susţine că nu îi cunoaşte şi nu are nicio legătură cu niciunul dintre politicienii despre care s-a spus că ar fi avut rolul de a proteja reţeaua de romani în schimbul unor sume importante de bani.

Asta în timp ce mai mulți politicieni au recunoscut că îl știu pe mafiotul român, iar un lider de partid a și fost demis din această cauză.

Mai mult, cel cunoscut sub denumirea Rechinul spune că este de fapt victima unor jocuri de interese intre foste şi actuale puteri politice locale, dar şi centrale şi cere chiar ajutorul preşedintelui statului.

În scrisoarea pe care a transmis-o președintelui Mexicului, Tudor povesteşte despre percheziţiile autorităţile de acum 2 ani care în opinia lui au fost abuzive şi împotriva cărora a depus mai multe plângeri care sunt acum investigate.

Mai mult el spune că aceste aşa-zise abuzuri i-au afectat emoţional familia cu atât mai mult cu cât unul dintre copiii săi are probleme de sănătate.

Andres Manuel Lopez Obrador a cerut chiar el să se facă lumină în acest caz în cadrul unei conferinţe de presă.

Andreas Manuel Lopez Obrador, preşedintele Mexicului: „Dacă sunt funcţionari implicaţi şi dacă aceştia fac parte din puterea executivă atunci trebuie să fie cercetaţi şi dacă sunt responsabili, să fie pedepsiţi oricine ar fi. Dacă aceste persoane incriminate sunt din alte puteri, financiare sau judecătoreşti, trebuie cel puţin să fie denunţate pentru că puteri indepente şi autonome să acţioneze. Facem aşa pentru că nu trebuie să îi acoperim.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here