Într-un comunicat de presă, PSD anunță că pentru campania „Adevarata Vineri Verde” s-au înregistrat peste 700 de locații din toată țara și că ar fi fost parcurși 12.000 de km cu mijloace ecologice. La acțiune au participat peste 5.000 de membri și simpatizanți PSD, se arată în același comunicat.

„Pentru campania Vinerea Verde s-au înregistrat pe vinereaverde.psd.ro peste 700 de locații din toată țara. Însumează un total estimat de 12.000 de km ce vor fi parcurși cu mijloace ecologice (biciclete, trotinete, mașini electrice, transport în comun, mers pe jos). Până la această oră estimăm că au participat la acțiune peste 5000 de membri și simpatizanți ai PSD. Acțiunea continuă pe întreaga durată a zilei”, transmite Partidul Social Democrat.

De asemenea, PSD spune că au fost salvate 2790 kg de emisii de CO2.

Emisii CO2 – 2790 kg. Calculul emisiilor de CO2 a fost făcut prin intermediul site-ului greentripper.org. Au fost selectați paramentri următori: mașină de clasă medie, alimentată cu benzină și distanța în km”, spune PSD.

Partidul Social Democrat a organizat vineri evenimentul „Adevărata Vineri Verde”, o replică la campania ”Vinerea verde”, inițiată în luna martie de Ministerul Mediului.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a ajuns la sediul partidului cu o mașină electrică, despre care a declarat că este împrumutată și a precizat că data viitoare „venim cu propria noastră Dacia electrică”.

Sursa: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here