Fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Pașcu a dezvaluit duminică, pe Facebook, că, în cazul în care partidul ar fi câștigat alegerile europarlamentare din mai 2019, Liviu Dragnea își anunța candidatura la alegerile prezidențiale, iar, în acele condiții, ar fi fost mult mai greu de băgat la pușcărie. După ce PNL a iesit pe primul loc „utilitatea politică a cetățeanului Dragnea a ajuns brusc la zero”, a mai scris Pașcu.

Dezvăluirile lui Pașcu vin după ce Codrin Ștefănescu le-a bătut obrazul pensionarilor, profesorilor si medicilor ca nu au votat PSD, susținând că PSD „a luptat” pentru ei. „Alta era situația azi! Liviu Dragnea era liber, PSD guverna, majorarea pensiilor și salariilor continua conform programului”, a spus Ștefănescu, sâmbătă.

”Deși nu îmi place sa admit, de data asta, tovarășul de matrapazlâcuri al cetățeanului Dragnea are dreptate: dacă PSD câștiga alegerile europarlamentare, in seara respectiva cetățeanul Dragnea plănuia sa își anunțe candidatura la prezidențiale (o candidatura la fel de falsa ca și a Dancilei, care s-a grăbit sa-i ia locul imediat după arestare).

Cum victoria anticipata de PSD (conducerea era atât de sigura pe ea, încât nici nu s-a mai obosit sa organizeze, cum facuse la toate alegerile de pana atunci, o numărătoare paralela) s-a tranformat in înfrângere certa, utilitatea politica a cetățeanului Dragnea a ajuns brusc la zero, drept pentru care a și fost rapid îndepărtat de pe tabla de joc.

Cu ce nu sunt însă de acord din “zicerile” unuia ca Stefanescu, este ca vina pentru pierderea alegerilor ar aparține “electoratului nerecunoscător”, in niciun caz prostiilor cât carul făcute de el și cetățeanul Dragnea, inclusiv in alcătuirea listei.

Și ca sa exemplific, o sa dau un singur caz, cel al domnului Terhes, bine cunoscut încă înainte de alegeri in tot nord-vestul României, unde a candidat din partea PSD, pentru sprijinul, inclusiv juridic, acordat din SUA luptei greco-catolice pentru recuperarea bisericilor ortodoxe (procese peste procese, asistenta juridică etc).

După ce ca rezultatul înregistrat de PSD in regiunea de nord-vest a fost dezamăgitor de mic, după numai câteva luni, dl europarlamentar Terhes a și părăsit delegația PSD și grupul Socialiștilor și Democratilor din Parlamentul European, pentru a trece la … grupul Popular, motivând ca el a ajuns pe lista PSD din partea țărăniștilor, membrii ai partidului popular european, un “târg” nășit pe ascuns de Stefanescu și girat cu ambele mâini de cetățeanul Dragnea!

Iar pentru prostii ca acestea, in mintea unuia ca Stefanescu, vinovat este acum … “electoratul nerecunoscător”!?

Nu, v-ați săpat singuri groapa!”, scrie Ioan Mircea Pașcu.

1 COMENTARIU

  1. Hoooo,și credeți că nu va mai candida ??..după cum arată acum PNL ul nu m-ar mira sa nu candideze,..de fapt PNL ul e tot PSD îmbrăcat în galben albastru….nu vedeți că au început să se dea la gioale , cântărețul de orgă de la Bruxelles încercă să-și arate mușchii puții , altul care are îmbrăcăminte de la pepco și arici pogonici vor să-și facă un PNL al lor .. cică ei sunt urmașii romei, români verzi și că atunci când s-au retras romanii din Dacia ar fi lăsat cu limba de moarte ca ăștia doi să conducă PNL ul..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here