Iohannis, de Ziua Muncii: Acesta e spiritul în care vom relansa economia

Inquam Photos / George Calin

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, un mesaj de Ziua Muncii şi a precizat că România este o naţiune de oameni ambiţioşi, harnici şi hotărâţi să reuşească iar „acesta este spiritul în care vom relansa economia în beneficiul nostru, al tuturor”, transmite News.ro.

„Munca şi sacrificiile femeilor şi bărbaţilor din întreaga lume sunt celebrate astăzi, de 1 Mai. Este important să nu uităm cât de dificilă a fost, de-a lungul istoriei, obţinerea unor drepturi care ni se par acum absolut fireşti: condiţii de lucru decente, răsplată corectă pentru efortul depus şi egalitate de gen. Astăzi avem o şansă uriaşă de a construi împreună, în perioada post COVID-19, România pe care ne-o dorim. Suntem o naţiune de oameni harnici, ambiţioşi şi hotărâţi să reuşească – acesta este spiritul în care vom relansa economia în beneficiul nostru, al tuturor!”, a scris Klaus Iohannis sâmbătă pe Facebook. 

2 COMENTARII

  1. Umbrela prezidentiala s-a redeschis si sustine guvernul Citu dupa neasteptata infringere (oare cine este vinovat )suferita de PNL-Orban in alegerile parlamentare . In acest moment, in Romania , nu exista o persoana mai carismatica decit presedintele tarii . Se observa cu acuratete reintorcerea Presedintelui tarii in jocul politic ce tine de noi toti si nu de vreun partid efemer aflat la guvernare . Presedintele sustine guvernul Citu si probabil Citu va fi si viitorul sef de partid , dupa alegerile din PNL ce vor avea loc in luna septembrie din acest an .Vom reusi , asa cum presedintele ne doreste tuturor, sa facem fata provocarilor ce vin . Primele semne sunt de bun augur .

  2. Din ce in ce mai puternic , din ce in ce mai ancorat in realitatea imediata , deschis tuturor posibilitatilor ,demonstrind nu numai o motivatie politica ci si de tara , progresind vizibil in mai toate actiunile recente, de unde iese invingator , mergind brat la brat cu Presedintele Romaniei (unii planteaza arbusti altora doar li se rupe cazmaua ) , coerent in tot ceea ce face , guvernul si premierul se detaseaza – zi de zi -de ceea ce fostele guvernari ale tarii au facut . Pandemia e pe sfirsite , premierul decide corect si totul ii este sub control , vaccinarea este si ea in grafic , PNNR este pe cale de a fi acceptat , masurile promise se desfasoara etapizat si vor fi parte a intregului mandat prezidential .Incepind din vara acestui an totul revine la normal si cresterea economica va fi vizibila . Pensiile mici si veniturile mici vor creste si ele iar restul de venituri vor fi stationare o vreme . Se va incerca astfel sa se uniformizeze aceste venituri , fara a zdruncina din radacini societatea , fara a invrajbi cetatenii .asa cum presedintele ne zice vom reusi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here