Iohannis, dejun de lucru cu Trump şi mai mulţi lideri prezenţi la reuniunea NATO de la Londra

Sursa foto: presidency.ro
Sursa foto: presidency.ro

Preşedintele României, Klaus Iohannis participă, marți, la un dejun de lucru alături de preşedintele SUA, Donald Trump, au declarat surse oficiale pentru Universul.net.

La masa de lucru mai iau parte liderii din Polonia, Estonia, Letonia, Lituania, Grecia, Bulgaria şi Marea Britanie, prezenţi la Londra la Summitul NATO.

Marţi, preşedintele Iohannis va lua parte la recepţiile oferite de către regina Elisabeta a II-a şi de premierul Marii Britanii, Boris Johnson, în onoarea şefilor de stat şi de guvern care vin la reuniunea NATO.

Miercuri, şeful statului va participa la reuniunea NATO la nivel înalt, unde va fi adoptată o declaraţie publică succintă, cu caracter strategic, care va acoperi principale progrese şi preocupări la nivel aliat. De asemenea, liderii aliaţi vor aproba un pachet de documente pe teme relevante pentru rolul NATO în actualul context internaţional.

Din delegaţia României la reuniunea NATO fac parte şi ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, şi şeful Statului Major al Apărării, Daniel Petrescu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here