Iohannis: O zi tristă pentru ţara noastră. Ne despărţim de doi dintre cei mai iubiţi români

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis că este o zi tristă pentru ţara noastră pentru că ne-am despărţit de doi dintre cei mai iubiţi români. „Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru au luminat arenele sportive şi scenele pe care au urcat”, a adăugat şeful statului, transmite News.ro.

„Astăzi este o zi tristă pentru ţara noastră. Ne despărţim de doi dintre cei mai iubiţi români. Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru au luminat arenele sportive şi scenele pe care au urcat. Învingători şi strălucitori în sport şi teatru, Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru, prin dispariţia lor neaşteptată, ne lasă de azi mai săraci, consolaţi doar de amintirea gloriei pe care au dăruit-o României prin energia, talentul, dăruirea şi eforturile lor de a fi cei mai buni. Condoleanţe familiilor şi celor dragi pentru pierderea suferită!”, a scris Klaus Iohannis, duminică pe Facebook.

Actorul Ion Caramitru a încetat din viaţă la vârsta de 79 de ani duminică, la Spitalul Elias, din Capitală.

Canoistul Ivan Patzaichin a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 71 de ani. Familia a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că „Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here