Iohannis: Un iz de comunism tot simțim când vorbim de PSD

Klaus Iohannis presedintele Romaniei sustine un discurs in cadrul Adunarii Regionale a filialelor PNL din zona de Vest, la sala Constantin Jude din Timisoara, Timis, Duminica 13 Octombrie 2019, Cornel Putan

Klaus Iohannis a fost invitatul special al reuniunii Ligii Aleșilor Locali ai PNL, eveniment organizat la Sala Polivalentă din București. În fața a peste 5000 de liberali, președintele a lansat un nou atac la adresa PSD, pe care l-a acuzat că a frânat dezvoltarea României.

Ne-am câștigat libertatea, am instaurat greu, dar am instaurat democrația în ultimii 30 de ani, dar parcă așa un iz de comunism tot mai simțim când vorbim de PSD. Pesediștii sunt o forță politică care din păcate a inhibat în perioade importante dezvoltarea României. Fără PSD am fi fost mult mai departe, fără PSD nu ar fi fost nevoie să spună Emil că dorim aceleași condiții cum sunt la Paris, Roma, Munchen, fără PSD le-am fi avut.” a spus Klaus Iohannis, potrivti G4Media.

Publicată de PNL Bucuresti pe Sâmbătă, 26 octombrie 2019

Liderul de la Cotroceni a spus că PNL este în război cu PSD, deoarece social-democrații au încercat să acapareze tot statul, au atacat democrația și pe români. Totuși, Klaus Iohannis i-a avertizat pe liberali să ne se culce pe laurii victoriilor de la europarlamentare și referendum, pentru că adversarul nu este bătut.

Să nu vă imaginați cumva că prin câștigarea europarlamentarelor și a refrendumului PSD a fost învins. Nici vorbă, nu faceți această greșeală imensă, PSD e adânc înșurubat în toate structurile statului, iar resetarea statului se poate face într-un singur fel: prin vot.” le-a mai transmis Klaus Iohannis liberalilor.

Săptămâna viitoare ar urma să fie votat guvernul PNL, condus de Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here