Iohannis va purta prin teleconferință consultări cu partidele parlamentare pentru desemnarea noului candidat la funcția de premier

Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis va purta consultări cu partidele parlamentare pentru desemnarea candidatului la funcția de șef al Guvernului printr-o teleconferință.

„Având în vedere situația actuală, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis să facă consultările cu partidele parlamentare, în vederea desemnării candidatului pentru funcția de Prim-ministru, prin sistem de teleconferință”, a anunțat Administrația Prezidențială într-un comunicat de presă.

SPP are locații de carantină pregătite pentru toți demnitarii români, pentru ca aceștia să-și poată desfășura în continuare activitatea, în cazul în care sunt nevoiți să se izoleze, au declarat surse oficiale pentru Universul.net.

Anunțul vine în contextul deciziei luate de premierul Ludovic Orban, de a se izola la Vila Lac 1 și ca toți membrii Biroului Politic Național și grupul parlamentar liberal din Senat să se izoleze la domiciliu, după ce senatorul Virgil Chițac a fost diagnosticat cu coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here