Ionuț Vulpescu se așteaptă să fie sancționat în PSD după raportul dur despre epoca Dragnea. Reacția lui Ciolacu

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele interimar al Consiliului Naţional al PSD, senatorul Ionuţ Vulpescu, afirmă că social-democraţii nu pot merge în faţa alegătorilor ca şi când doar Liviu Dragnea ar fi fost vinovat pentru tot ce s-a întâmplat, pentru că în ultimii ani „s-a greşit în mod sistematic”, reluând afirmaţiile din raportul său privind situaţia partidului.

”Nu putem să mergem în faţa oamenilor la alegerile de anul acesta ca şi cum doar Liviu Dragnea ar fi fost de vină sau altcineva. Nu! S-a greşit în mod sistematic în ultimii ani”, a declarat la RFI senatorul Ionuț Vulpescu.

Vulpescu spune că nu se aşteaptă să fie sancţionat în forurile partidului pentru publicarea documentului.

Replica lui Marcel Ciolacu

În replică, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că raportul va fi dezbătut cel mai probabil în următoarea şedinţă a forurilor de conducere ale PSD, dar că ar fi preferat ca documentul să fie discutat mai întâi în partid, înainte de a fi făcut public.

”Domnul Vulpescu este preşedintele Consiliului Naţional al PSD şi este firesc să facă o analiză care conţine multe dintre lucrurile discutate deja în interiorul partidului. Sunt greşeli pe care ni le-am asumat şi pe care nu vrem să le mai repetăm. Acest raport va fi dezbătut cel mai probabil în următoarea şedinţă a forurilor de conducere ale PSD. Dl. Vulpescu mi-a prezentat acest document. Aş fi preferat să-l discutăm mai întâi în interiorul partidului şi apoi să-l facă public, dar a fost alegerea sa”, afirmă Ciolacu într-un comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here