Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a vorbit în cadrul unei emisiuni la Antena 3 despre problemele pe care i le-a semnalat fostul lider PSD, aflat în închisoare. Cea mai mare problemă este „lipsa de lumină”. În plus, Irina Tănase susține că Dragnea are probleme de sănătate pe care nu le poate trata din arest. Logodnica lui Dragnea a mai afirmat că atât ea, cât și fostul lider PSD au primit foarte multe amenințări, iar timp de o lună ei i-a fost teamă să iasă din casă.

Nu e bine, e în continuare în pușcărie, cu probleme de sănătate netratate. Problema cea mai mare e lipsa de lumină, stau constant între betoane. Iarna e cel mai rău. Ultima grija e bunăstarea deținutului. Acești oameni sunt acolo pentru că sunt privați de libertate, nu pentru a fi exterminați. Condițiile sunt rele, mai rele sunt abuzurile. Are și hernie de disc.

Nu aș vrea să intru foarte mult în detalii, însă un aspect esențial ar fi acela că toată lumea ar trebui să înțeleagă că acești oameni sunt acolo pentru că sunt privați de libertate. Ei nu sunt duși spre a fi exterminați, torturați și chinuiți. Pedeapsa lor e de privare de libertate. Condițiile sunt rele și mai rele sunt abuzurile care în cazul nostru au fost și publice”

Lui Liviu i se refuză dreptul la îngrijire medicala. Condițiile sunt rele și mai rele sunt abuzurile, că și în cazul nostru au fost publice. Am avut și un proces. Am câștigat în instanță faptul că dreptul lui la sănătate a fost încălcat.

Cu herniile, a solicitat să poată să plătească și să fie dus să i se facă un RMN. Nu vreau să plătească casa de asigurare. Avea niște dureri îngrozitoare. Abia putea să vorbească de durere. A durat șase luni să-l duca la RMN”, a declarat Irina Tănase la Antena 3.

Iubita fostului lider al PSD susţine că Dragnea, pe care îl vizitează în mod constant, ”a avut un tratament diferit faţă de ceilalţi deţinuţi întotdeauna, dar diferit nu în sensul pozitiv” şi că a avut ”tot felul de şicane”.

 

Ea a povestit că Dragnea ”stă în celulă cu încă trei domni”, iar ”problema cea mai mare este lipsa de lumină şi faptul că stau între betoane”.
Întrebată cine i-a aplicat fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor tratamentele pe care le descrie, Irina Tănase a răspuns: ”În cazul lui nu se întâmpla nimic la decizia personalului din penitenciar. Întotdeauna mai sus. Ordinul de la cine, nu ştiu, dar aşa era ordinul”.

„Am primit amenințări cu moartea – o lună de zile mi-a fost frică să ies din casă”

Logodnica lui Liviu Dragnea a mai susținut că atât ea, cât și fostul lider PSD ar fi primit foarte multe amenințări, fapt pentru care timp de o lună i-ar fi fost teamă să iasă din casă.
Nu aș vrea să vă dau un exemplu pentru că la un moment dat a afirmat el o chestie legată de asta într-o emisiune și lumea s-a grăbit să ia în glumă. Au fost foarte multe astfel de momente, foarte multe amenințări și pentru el și pentru familia lui, pentru copii.
A fost o perioadă în care eu primeam atât de multe amenințări încât mi-a fost frică să ies din casă. Cred că o lună de zile. Erau diverse amenințări de la orice nivel, inclusiv cu atentat la sănătatea, la integritatea personală. Amenințări directe”, a mai susținut Irina Tănase, la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here