Johnny „Țiganul”, condamnat la închisoare pe viață, a fost arestat în Sardinia, după a șaptea evadare

Giuseppe Martini, un infractor italian în vârstă de 60 de ani, cunoscut drept Johnny Țiganul (Lo Zingaro) a fost arestat în Sardinia după ce evadase a șaptea oară. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață pentru trei crime, furturi și luare de ostatici, potrivit agenției ANSA.

Martini a reușit să evadeze la începutul lunii septembrie, când a beneficiat de o permisie, dar a fost descoperit, marți dimineață, într-o casă din apropierea comunei Sassari. Bărbatul se ascunsese într-un țarc pentru oi și și-a vopsit părul pentru a nu fi recunoscut. „Întotdeauna evadezi din motive sentimentale„, le-a spus Martini oamenilor legii, după ce a fost arestat.

Giuseppe Mastini, originar din provincia Bergamo, s-a mutat împreună cu familia sa la Roma. Prima crimă a comis-o la vârsta de 11 ani, iar prima evadare a avut loc în 1987, când nu a mai revenit la închisoare după o permisie.  

După această nouă evadare, un sindicat al polițiștilor a cerut schimbarea regimului de permisie și anularea dreptului de ieșire din închisoare pentru criminalii care au mai avut tentative de evadare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here