Marius Tucă, diagnosticat cu COVID-19

Marius Tucă, moderator al unui talk-show la televiziunea lui Adrian Sârbu și proprietar al mai multor restaurante din București, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

El se află internat pentru 24 de ore. Starea lui de sănătate este bună, nu are febră şi nici alte simptome specifice. Examenul CT al plămânilor nu a relevat configuraţii anormale. Nivelul saturaţiei oxigenului în sânge este de 97%.

Într-o discuţie telefonică cu Adrian Sârbu, Marius Tucă a spus: „Sper să trec cât mai bine de această încercare pe care viaţa mi-a pus-o în faţă şi să mă întorc în studio.Îmi iubesc profesia, colegii şi spectatorii. Dacă tot nu am avut concediu anul acesta, covidul mi-a creat această oportunitate. Ţineţi aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate”.

În ultima sa apariție tv, Marius Tucă l-a avut invitat pe doctorul Streinu Cercel, care a purtat mască sanitară pe tot parcursul emisiunii.

Marius Tucă a revenit recent în postura de moderator, după o lungă perioadă în care s-a dedicat afacerilor sale cu restaurante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here