VIDEO | Kasparov: Simpla existență a acestui summit e un semn al capitulării americane

Foto: INQUAM/Ștefan Constatin

Garry Kasparov, cel mai important opozant al lui Vladimir Putin care mai este în libertate, a declarat într-un interviu pentru Newsweek România că președintele american Joe Biden a greșit că a acceptat o întâlnire cu liderul rus, întrucât asta îi folosește propagandei ruse.

„Ați amintit ce se va întâmpla în următoarele săptămâni. Va fi summitul de pe 16 [iunie]. Simpla existență a acestui summit e un semn al capitulării americane, deoarece tot ce are nevoie Putin este tocmai un summit.

Nu-i pasă ce se discută acolo, îi pasă de fotografii. Putin stă cu Biden. Indiferent ce crede Biden despre Putin. L-a numit criminal, perfect. De fapt e bine pentru Putin. Chiar dacă Biden îl crede criminal, chiar dacă spune că Rusia e vinovată, a trebuit să meargă la întâlnirea cu Putin din Geneva. Astfel comunică un dictator imaginea de invincibilitate”, a declarat Garry Kasparov.

Întrebat de directorul Newsweek România, Sabin Orcan, dacă ar fi fost mai bine ca Joe Biden să refuze întâlnirea sau să o anuleze, Garry Kasparov a răspuns fără reținere că da.

Articolul integral – AICI

UE câştigă teren în campania de vaccinare anti-Covid, dar ritmul nu e uniform. Efectele demonizării AstraZeneca, inclusiv în România

2 COMENTARII

  1. Povestile trecutului bintuie inca pe multa lume .Oamenii inca judeca in formula de ura , de trecut ce nu poate fi uitat , de razbunare neaparat aplicata , de rautate , neintorcind obrazul atunci cind amintirele trecutului ii napadesc .Daca Uniunea Europeana a putut uita , daca a putut sa se aseze la masa tratativelor si sa accepte viitorul , nu vad de ce acest lucru nu ar fi posibil, in viitor , in intreaga lume .Ce ar trebui facut ? Sa ne luptam , aruncind bombe peste bombe, sau ar fi mai bine a ne conecta cu totii la un tel al bunastarii ?Presedintele Biden a inteles rapid asta si exemplul dat de UE este foarte usor de inteles – impreuna sa construim o societate de bunastare , de respectare a celorlalti- indiferent cum sunt ei , de intelegere a regulilor democratice si de respectare a justitiei si a drepturilor omului . Fara a face asta Omenirea nu are viitor .Se va gasi mereu vreun – nebun – sa arunce totul in aer – Dupa noi potopul .

  2. Sigur. Doar ca nu uita, când o sa cazi jos aia de-i cocoloșești or sa pună doar pământ peste tine, sa treacă mai ușor peste. Occidentul este distrus, in 50 de ani va fi doar istorie. Prostia se plătește întotdeauna si nu contează ca au existat întotdeauna suficienți care sa avertizeze dara restul idioților au majoritate. Așa a dispărut si imperiul Roman. Așa ca …vise plăcute si sper sa fii mâncat de monștrii ce-i crești la umbra „ar fi mai bine a ne conecta cu totii la un tel al bunastarii”…Împotriva prostiei zeii înseși lupta in zadar…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here