Preşedintele Klaus Iohannis a atacat sâmbătă, în faţa tinerilor liberali, la Şcoala de Vară ”Generaţia Altfel”, de la Venus, guvernarea PSD spunând că sunt foarte multe lucruri de făcut şi îndreptat după guvernările eşuate ale PSD şi a condamnat discursul radical.

Președintele Klaus Iohannis a dat un semnal important, la Școala de Vară a Tineretului Național Liberal (TNL). Iohannis a spus că, deocamdată, PNL este cel mai important partid de opoziție și a sugerat că liberalii ar putea veni în curând la guvernare.

Reprezentați forța tânără a celui mai important partid, deocamdată, de opoziție din România (…) Avem peste puține luni alegeri prezidențiale. Vom avea alegeri locale, alegeri parlamentare și eu vă invit ca împreună cu mine să câștigăm toate aceste alegeri.

După dezastrul PSD-ist care a răpit ani de zile șansa României la guvernare, românii vor o guvernare care să le aducă șansa la bunăstare, prosperitate. Voi sunteți generația care poate aduce speranța, entuziasmul și credința în viitorul României. Eu sunt încrezător în viitorul României.

Auzim vorbindu-se despre lipsa de capital uman, de resurse în pepinierele partidelor din România. Acesta este argumentul celor care nu vor să renunțe la funcție și nu vor să se dea la o parte să lase locul tinerilor. Avem și recent câteva exemple.

Sunt foarte multe lucruri de făcut și de realizat după guvernările eșuate ale PSD-ului. Proiectul pe care îl propun românilor este acela de a trăi, în sfârșit, într-o țară în care normalitatea este regula și nu invers. România normală este țara din care tinerii nu-și vor mai dori să plece definitiv pentru că nu au șanse aici. România normală este țara în care tinerii vor avea șanse, chiar și în cele mai defavorizate zone, în care în prezent sunt efectiv abandonați.”, a mai spus Klaus Iohannis.

Candidatul Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, Preşedintele ales al României, se ȋntâlneşte cu tinerii liberali la “Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal”.Tineretul Național Liberal – “Generaţia Altfel”, este cea mai mare organizaţie politică de tineret din România şi cea mai veche organizaţie de acest fel din Europa. Cu o tradiţie de 143 de ani, Tineretul Național Liberal este, pentru orice tânăr cu viziuni liberale, cea mai bună şcoală pentru politică şi cel mai bun incubator pentru viitorii lideri politici.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Sâmbătă, 14 septembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here