Klaus Iohannis: România riscă să fie distrusă de PSD

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, sâmbătă, despre ultimele propuneri la ministere pe care le-a respins, spunând că PSD nu a învățat nimic. „Am fost nevoit nu o dată, nu de două ori, de trei ori să refuz remanierea cerută cu obrăznicie”, a afirmat președintele Iohannis.

„Vedeți foarte bine că se iau la PSD noi decizii pe care trebuie să le blochez, pentru că România riscă să fie distrusă de PSD. În toți acești ani am reușit să oprim foarte multe erori, dar PSD nu a învățat nimic. Ați urmărit cu siguranță ultimele etape de așa-numite remanieri. PSD a pierdut majoritatea în Parlament, dar îi este frică să meargă în Parlament să își ia votul de validare și atunci am fost nevoit nu o dată, nu de două ori, de trei ori să refuz remanierea cerută cu obrăznicie. România nu va putea niciodată să progreseze așa, în acest stil PSD-ist, însă există oameni pregătiți care pot să conducă onest, cu responsabilitate și pe mulți dintre ei îi văd astăzi în această sală”, a afirmat Iohannis, la Constanța.

Amintim că Viorica Dăncilă l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că blochează activitatea guvernului, după ce acesta i-a cerut să meargă cu propunerile de schimbare a Guvernului în Parlament. „Nu voi ceda în fața acestui blocaj”, a spus ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here