Liderul UDMR care se poza cu antilopa ucisă, prins și la pescuit în plină carantină

Pasztor Sandor, președintele Consiliului Județean Bihor, recunoaște că a fost amendat de polițiști după ce a fost prins la pescuit, în plină stare de urgență, din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit publicației locale Bihoreanul, Pasztor Sandor a fost amendat cu 5.000 de lei.

„Azi după amiază, pentru o scurtă perioadă, am oprit la pescuit, la un lac situat lângă Oradea. Recunosc că am greşit, deoarece am încălcat reguli valabile pentru noi toţi. Nu trebuia să cedez acestei ispite”, a scris, joi, pe Facebook, șeful CJ Bihor.

„Poliţia m-a sancţionat justificat, la faţa locului cu o amendă de 5.000 de lei. Mâine dimineaţa, primul lucru pe care am să-l fac va fi plata acestei amenzi şi voi transfera o sumă similară unei asociaţii caritabile. Regret sincer atitudinea mea nedemnă şi îmi cer scuze tuturor”, mai arată politicianul UDMR.

Jurnaliștii de la Bihoreanul atrag atenția că „povestea nu este atât de simplă pe cum ar vrea preşedintele Consiliului Judeţean şi liderii UDMR Bihor să o prezinte, într-o acţiune clasică de PR, menită să diminueze prejudiciile de imagine”.

Mai jos, relatările celor de la Bihoreanul:

    null
  • În realitate, o echipă a BIHOREANULUI a fost cea care l-a surprins pe Pasztor Sandor, joi după-amiază, încălcând flagrant legea participând la o acţiune de pescuit recreativ pe un lac din Şişterea (com. Cetariu), în care erau angrenate şi maşini de instituţii publice, şi alţi slujbaşi ai statului.
  • Toţi aceştia încălcau cu nonşalanţă restricţiile impuse de starea de urgenţă, în vreme ce oamenii de bună credinţă stau în izolare la casele lor şi îşi limitează ieşirile, pentru a preveni răspândirea infecţiilor cu coronavirus…
  • Aruncând în public doar jumăăţi de adevăruri, Pasztor nu suflă o vorbă despre detaliile întâmplării, nici despre faptul că, deţinând funcţia de vicepreşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, ar fi trebuit să fie primul care să dea exemplu pozitiv, nici despre implicaţiile penale ale faptelor sale, nici despre compania în care a fost surprins de poliţiştii chemaţi de jurnalişti, nici ce reacţie a avut la locul faptei.
  • Toate acestea vor fi însă dezvăluite pe larg de BIHOREANUL, cu tot cu imagini spectaculoase, care îl arată pe capul Judeţului în postura pe care foarte corect a definit-o singur, în postarea de pe Facebook, ca fiind nedemnă de poziţiile publice pe care le ocupă…

La vânătoare exotică

Bihoreanul a dezvăluit, în trecut, că Pasztor s-a remarcat și prin excursii exotice, inclusiv vânători internaţionale şi safari-uri. La o asemenea vânătoare, în Africa de Sud, în sezonul 2018-2019, şeful CJ Bior s-a prezentat organizatorilor ca fiind „Sandor Pasztor from Hungary”, în baza faptului că este dublu cetăţean, român şi maghiar, şi s-a lăudat cu trofeele, pozându-se aşezat lângă o antilopă împuşcată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here