VIDEO | Un bărbat care susţine că are o bombă în rucsac s-a baricadat într-o bancă din Kiev, împreună cu directoarea sucursalei

Un bărbat care susţine că are o bombă în rucsac s-a baricadat luni într-o bancă din capitala ucraineană Kiev, împreună cu directoarea sucursalei, au informat surse oficiale, citate de EFE, transmite Agerpres.

Potrivit viceministrului de interne, Anton Gheraşcenko, luni la prânz poliţia a fost anunţată de Universal Bank cu privire la venirea unui bărbat de circa 35 de ani, care susţinea că are asupra lui un dispozitiv exploziv.

Bărbatul a cerut angajaţilor băncii să sune la poliţie. Apoi, bărbatul le-a permis angajaţilor să plece, în timp ce directoarea sucursalei „a rămas în interiorul băncii de bunăvoie”, a scris Gheraşcenko pe contul său de Facebook. El a adăugat că autorităţile ucrainene ”au început să negocieze cu teroristul”.

La 21 iulie, un bărbat înarmat a sechestrat un autobuz cu 13 pasageri în oraşul Luţk, din nord-vestul Ucrainei. După negocieri-maraton care au durat aproape 12 ore, individul a eliberat ostaticii şi a fost reţinut de forţele de ordine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here