Liviu Dragnea, în fața instanței: „Puteam să plătesc pentru a ieși din închisoare. N-am vrut. Prețul era România”

Liviu Dragnea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Liviu Dragnea, controversatul fost lider PSD, a spus, încă o dată, în fața judecătorilor că se află la închisoare deși este nevinovat. Acesta, scrie Mediafax, a susținut și că ar fi putut plăti un preț pentru a ieși din pușcărie, însă nu a vrut. „Prețul era România”, a spus Dragnea.

„Am crezut și încă mai cred că un om poate fi condamnat de o instanță cu respectarea legii. CCR a zis clar că completurile de 3 sunt nelegale și nu se poate vorbi de un proces echitabil și de o hotărâre corectă la mine, indiferent de procedurile adoptate. S-a spus că vreau să ies cu orice preț din închisoare. Nu vreau să ies cu orice preț și cred că stau nevinovat. Puteam să plătesc, dar nu am vrut să fac compromisuri”, a spus Liviu Dragnea în fața judecătorilor.

La ieșirea din sala de judecată, Liviu Dragnea a fost întrebat de jurnaliști care ar fi fost prețul pentru a păsări închisoarea, acesta a spus: „Prețul era România”.

Fost lider PSD a fost condamnat, imediat după alegerile europarlamentare dn 2019, la 3 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here