Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă după interviul acordat Ancăi Alexandrescu. Ce lucra fostul șef al PSD: Mai o sudură, mai o reparație

Avocata lui Liviu Dragnea a anunțat vineri că acesta nu mai are drept de muncă la Penitenciarul Rahova. Decizia vine după ce fostul președinte PSD a acordat un interviu prin Skype fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, interviu difuzat începând de joi.

Prima parte a interviul realizat de Anca Alexandrescu a fost difuzată joi. Liviu Dragnea a declarat că este bine, la Rahova, la garaj, unde muncește zilnic: „Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație”. „Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a precizat el. 

Fostul președinte al PSD a ținut să acuze forța politică reprezentată de Klaus Iohannis și PNL că „a mers în toate campaniile și când a câștigat a câștigat pe un mesaj anti cineva” și că încearcă să facă același lucru și acum.

În urma difuzării interviului, Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că nu a autorizat realizarea niciunui interviu în spatele gratiilor și că va face un control la Penitenciarul Rahova, unde este deținut Liviu Dragnea. 

Problemele fostului președinte nu se opresc aici: tot vineri a fost dus cu duba la DNA, unde procurorii i-au comunicat acuzațiile din dosarul Tel Drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here