Lovitură de imagine pentru Putin: celebra cântăreață Alla Pugaciova a fugit în Israel

Plecarea vedetei pop Alla Pugacheva în Israel împreună cu soțul ei gazdă TV Maxim Galkin dezvăluie căderea industriei de divertisment din Rusia, după invazia Ucrainei, scrie Haaretz.

Alla Pugacheva, principala divă pop din Rusia a anilor ’70, este faimoasă în ​​lumea rusofonă. Un concert în onoarea vedetei, acum în vârstă de 72 de ani, a fost promovat în urmă cu câțiva ani doar cu titlul „Ala noastră”.

La începutul lunii martie, presa rusă a început să relateze că Alla și soțul ei – actor și super-popular prezentator TV, Maxim Galkin – au părăsit Rusia în Israel. Copiii lor, Liza și Garry – gemeni în vârstă de 9 ani, născuți dintr-o mamă surogat – sunt aici cu ei, a informat presa.

La patru zile după ce Rusia a invadat Ucraina, cântăreața a fugit din țară alături de cei doi copii și soțul ei, comediantul Maksim Galkin (45 de ani), care anterior a condamnat agresiunea Moscovei în Ucraina. Conform sursei citate, joi, 24 martie, mai multe surse au confirmat că artista a rămas în Israel.

Pugacheva și Galkin – a cărui mamă este evreică – refuză să fie intervievați și nu este clar cât timp intenționează să rămână în Israel. Dar Galkin, în vârstă de 45 de ani, are șase spectacole programate în toată țara în iunie – din zona Haifa din nord până la Be’er Sheva în sud.

Pugacheva și Galkin, în general, nu acordă interviuri și foarte rar fac declarații politice. Singurul comentariu fără ambiguitate al lui Galkin despre război a venit în prima zi.

„Sunt la telefon cu rudele mele din Ucraina de dimineață devreme”, a scris el pe Instagram pe 24 februarie. „Nu pot descrie ceea ce simt acum. Cum este totul posibil! Nu există nicio justificare pentru război! Nu războiului!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here