Dăncilă, lovitură sub centură pentru Firea: laudă Asociația „Dăruiește Viață”, atacată furibund de primarul Capitalei

Foto: Inquam Photos/ George Călin

Premierul demis Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Timişoara, că susţine şi apreciază iniţiativa fundaţiei care construieşte, în Capitală, cu fonduri primite din donaţii de la populaţie, un spital pentru copiii bolnavi de cancer.

Dăncilă a fost întrebată, într-o conferinţă de presă, dacă a avut discuţii cu ministrul Sănătăţii cu privire la construirea spitalului pentru copiii bolnavi de cancer, de către fundaţia „Dăruieşte Viaţă”, iar premierul demis a răspuns că trebuie „preţuit” tot ceea ce se realizează pentru copii, transmite Agerpres.

„Din punctul meu de vedere, tot ceea ce se realizează pentru oameni, tot ceea ce se realizează mai ales pentru copii, este de preţuit. Eu sunt de acord cu toate iniţiativele care pot aduce lucruri bune pentru România, pentru oameni, pentru copii şi de aceea eu susţin această iniţiativă. După câte ştiu, chiar Primăria Capitalei a sprijinit această iniţiativă cu un teren pe care l-a pus la dispoziţie pentru construirea acestui spital. Deci, orice iniţiativă, orice proiect care aduce un lucru bun pentru România, pentru cetăţeni, este un proiect pentru care aş vrea să fiu partener de dialog”, a spus premierul demis. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here