Ludovic Orban
Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Premierul interimar Ludovic Orban a comentat, marți seara, faptul că primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, pe Facebook, infectarea a trei persoane cu coronavirus. „Neisprăviții din administrația locală” nu au nicio calitate să comunice astfel de informații, a spus el.

Domnul ministru de Interne și domnul ministru al Sănătății, comunicarea pe tema coronavirus nu poate să o facă oricine, mai ales când este vorba de comunicarea unor cazuri diagnosticate. De aceea am înființat Grupul Strategic de Comunicare. Să luați legătura cu neisprăviții din unele locuri, în special din administrația locală că nu au nicio calitate să comunice astfel de informații. Comunicarea se face după verificarea pe întregul sistem care a fost gândit și se face sub coordonarea grupului operativ de lucru. Nu vreau să zic că cine s-a grăbit să comunice pe Facebook astfel de informații a încălcat flagrant legea, din punctul meu de vedere. Invitați-i în mod ferm să nu se mai interfereze în această comunicare pentru că dacă începe oricine să comunice pe tema aceasta, mai ales pe informații de asemenea natură, riscăm să se creeze o percepție total falsă și să se creeze stări pe care nu le dorim”, a spus Obran, în ședința de Guvern de marți seara, potrivit Mediafax.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a scris, marți, pe Facebook, faptul că trei persoane au fost confirmate cu noul coronavirus. La momentul postării, situația nu fusese încă anunțată de Grupul de Comunciare Strategică.

1 COMENTARIU

  1. Obraznica, hoata si incompetenta de firea, se putea sa nu manance ea ceva, asa a facut si ieri, nesimtita. In loc sa caste dracului ochii la ea in primarie, ca pila ei de la ADP4, o jigodie de pensionar militar nesatul de banet, a mintit zile intregi si-a infectat cine stie care persoane, anunta ea pe facebook, sa arate ca stie si e desteapta si cunoscatoare, o idioata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here