Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat faptul că liberalii au pregătit un draft al moțiunii de cenzură și s-a stabilit un calendar de negociere, de două săptămâni, cu toți liderii formațiunilor politice din Parlament, cu excepția PSD.

Orban a precizat că se va discuta pe marginea textului moțiunii de cenzură și aceasta va fi depusă doar în momentul în care există certitudinea că va trece.

Am stabilit un calendar de întâlniri, în următoarele două săptămâni, întâlniri cu toți liderii tuturor forțelor politice.

Textul moțiunii de cenzură a fost elaborat de PNL, dar va fi obiectul negocierii cu celelalte forțe politice. Vă dați seama că este vorba despre 6 partide care trebuie să alieze demersului PNL. Eu nu pun nicio condiție nici lui Victor Ponta, nici altora în demersul de a dărâma acest Guvern. Eu le spun public ceea ce am mai spus: orice lună în plus în care Guvernul Dăncilă rămâne în funcție provoacă stricăciuni majore. Ne vom întâlni cu reprezentanții fiecărui grup politic și vom vedea care sunt condițiile pentru a susține o moțiune de cenzură.

Vom depune această moțiune de cenzură atunci când avem certitudinea că are șanse maxime să treacă. Vasilica Viorica Dăncilă trebuie să plece de la Palatul Victoria.

Declarații la finalul ședinței Biroului Executiv al PNL, împreună cu Grupurile Parlamentare ale PNL din Camera Deputaților și Senat.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Luni, 2 septembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here