Ludovic Orban
Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a declarat, într-o conferință de presă, la Palatul Parlamentului, imediat după ședința PNL, că potrivit unui sondaj de opinie realizat de partid prezența la vot pentru cel de-al doilea tur de scrutin va fi cel puțin egală cu cea din primul tur de scurtin pentru Palatul Cotroceni.

În același timp, Orban a atras atenția că românii care nu se vor prezenta la urne îi vor face „un serviciu” candidatului PSD, Viorica Dăncilă.

Toți sa fie mobilizati să voteze cu Iohannis pentru a desfășura opera de înfrângere a PSD. Cine stă acasă îi face un serviciu lui Dăncilă. Cine nu votează cu Iohannis, acceptă stilul de a conduce a PSD, prin minciuna și dezinformare. E important ca fiecare român să vină la vot și să îl voteze pe Iohannis pentru a nu permite PSD să revină la putere.

Datele pe care le avem, din sondajele de opinie, ne indică o prezență la vot în Românnia de cel puțin egală cu prezența la vot din turul unu. Vorbesc de prezența la vot pentru cei care au votat în România. Trebuie să se tină cont să peste 4 milioane de români votează în străinătate. La alegerile trecute prezidențiale, numărul românilor din străinătate nu era așa de mare ca acum„,  a declarat premierul Ludovic Orban într-o conferință de presă la Palatul Parlamentului.

Premierul Ludovic Orban susține că cei de la PSD au declanșat o campanie intensă de manipulare, în ultimele zile. Orban a spus că le garantează oamenilor că nu le vor fi tăiate pensiile, salariile și nici nu se vor închide spitalele.

Constat în ultimele zile că PSD și-a pierdut simțul rațiunii și au dat drumul unei campanii în care manipularea, minciuna, deziformarea sunt practicate pe scară largă. Vreau să dau câteva mesaje simple pentru a demonta miniciunile PSD. Le spun bunicilor că PNL are ca obiectiv creșterea pensiilor și le garantez că nu se va atinge nimeni de veniturile lor. În ceea ce privește salariile: niciun angajat nu trebuie să se teamă că îi scade salariul, din contră, în această săptămână finalizăm analizele pentru a crește salariul minin. De asemenea, guvernul PNL are ca obiectiv prioritar construcția de spitale noi, în special a spitalelor regionale, pentru care există finanțare de la buget. Cei care n-au reușit să construiască spitale, cei de la PSD, au lansat minciuni gogonate în spațiul public și au spus că PNL vrea să închidă spitale. Nici vorbă despre așa ceva. Nu în ultimul rând, disperarea PSD ne arată foarte clar că acest partid n-a învățat nimic din ultimii ani, că și-au pierdut complet busola.”, a spus Ludovic Orban.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here