Eugen Teodorovici continuă șicanările și ironiile la adresa lui Mihai Fifor, care, făcut ”șobolan” de fostul ministru al Finanțelor, a reacționat spunând că atunci ”când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull”. ”Mihăiță, alintat Șobi, mi-a dat cu Tratatul de psihologie în cap, descoperind brusc multitudinea de trăsături negative ale caracterului uman (…). Pe toate mi le-a atribuit la grămadă, (…) probabil într-un moment de emoție puternică, pentru că nu l-aș putea acuza de luciditate” a scris joi seară Teodorovici pe Facebook.


”Mihăiță, alintat Șobi, mi-a dat cu Tratatul de psihologie în cap, descoperind brusc multitudinea de trăsături negative ale caracterului uman, de la frustrare, individualism, narcisism, grobianism, aroganță, autosuficiență și, desigur, imoralitate. Pe toate mi le-a atribuit la grămadă, într-o manieră atât de subtilă, probabil într-un moment de emoție puternică, pentru că nu l-aș putea acuza de luciditate”, a scris Teodorovici pe Facebook.
Acesta a adăugat că apreciază la ”Șobi” că ”a avut decența” de nu include printre trăsături atribuite lui pe cele pe care le-a respins întotdeauna cu fermitate, respectiv ”lașitatea și prostia”.

Pentru că, Șobi, nu sunt și nu voi fi vreodată de acord cu lașitatea și prostia umană! Și pentru că nu este nimic condamnabil în a acționa cu bărbăție și curaj atunci când alții, mai puțin rezistenți, preferă noncombatul. Pentru că eu am o altă înțelegere a expresiilor „a-ți asuma un eșec” și „a face un pas în spate după o înfrângere”, care în niciun caz nu înseamnă renunțare și umilință”, a adăugat Teodorovici.


Fostul ministru al Finanțelor i-a mai explicat lui Mihai Fifor că eșecul nu este al său sau al candidatului Dăncilă, ci este eșecul PSD.
”Pentru că, Șobi, eșecul nu este al meu sau al candidatului Dăncilă, eșecul este al PSD, iar pasul în spate nu trebuie făcut doar ca să facă alții, și mai perdanți, un pas înainte! Așa că, Șobi, dacă nu ai înțeles asta, vei afla că sunt mai multe căi în viață pentru a ajunge, uneori, la același deznodământ…atât pentru capul plecat, cât și pentru cel drept. E strict o chestiune de alegere!”, a conchis fostul președinte executiv al PSD.
Scandalul a început marți seară după ședința CEx a PSD, când Teodorovici a ieșit din birou să îi caute pe Mihai Fifor și a spus ”Unde e șobolanul ală?”
.
Eugen Teodorovici a declarat că l-a făcut marți seara, la ședința CEx a partidului, ”șobolan” pe Mihai Fifor, deoarece a văzut o intervenție a acestuia la o televiziune și s-a enervat. El a precizat că a început să îl caute pe Fifor prin partid să îi dea „o lecție de morală”, însă spre norocul lui nu l-a găsit.

Cum a început gâlceava dintre Teodorovici și Fifor

Catalogat drept „șobolan” în noaptea alegerilor de către fostul ministru de Finanțe, Mihai Fifor i-a întors ”complimentele” lui Eugen Teodorovici. „Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull… umflă pieptul, își flutură nările și se tot admiră în oglindă. Mamă, mamă ce voinic!”, a scris Fifor pe Facebook. ​

Fără a-l nominaliza, el l-a acuzat pe fostul ministru de Finanțe că nu a fost în stare să facă echipă cu colegii de partid și și-a „etalat frustrările în spațiul public”.

Pot înțelege frustrarea, individualismul, nevoia de a te vedea mereu în lumina reflectoarelor, dar nu pot accepta aroganța, auto-suficiența și lipsa bunului simț”, a mai scris Fifor.

Eugen Teodorovici a declarat că l-a făcut marți seara, la ședința CEx a partidului, ”șobolan” pe Mihai Fifor, deoarece a văzut o intervenție a acestuia la o televiziune și s-a enervat. El a precizat că a început să îl caute pe Fifor prin partid să îi dea „o lecție de morală”, însă spre norocul lui nu l-a găsit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here