Ludovic Orban și-a modificat declarația de avere

ludovic orban 19 noiembrie
Sursa: Guvernul României

Premierul Ludovic Orban și-a modificat declarația de avere. Mai exact, casa de vacanță de 200 de metri pătrați din Ilfov a devenit casă de locuit. Astfel, potrivit declarației de avere, premierul locuiește în Ilfov, unde deține împreuna cu soția, Mihaela Orban, respectiva casă.

Ludovic Orban deține 50% din această locuință dobândită în anul 2014 printr-un contract de vânzare-cumpărare.

De asemenea, premierul a completat că deține și un autoturism Volkswagen Passat, fabricat în anul 2007. El a mai declarat în plus că nu deține metale prețioase, obiecte de artă sau bijuterii.

La capitolul bani în conturi bancare, Orban a completat că soția sa deține peste 11.800 de euro, la băncile Raiffeisen și BCR. Cei doi nu au împrumuturi luate de la bănci.

În ceea ce privește veniturile, Ludovic Orban a încasat în anul fiscal 2018 bani, pentru consultanță tehnică la două firme. A primit 28.356 de lei de la Revicond Canaltech SRL și 9.000 de lei de la SCP Doru Trăilă și Asociații, o casă de avocatură care aparține fostului soț al Cristinei Trăilă, deputat PNL din 2017. Cristina Trăilă l-a înlocuit pe Eugen Nicolăescu în Comisia Juridică a Camerei Deputaților, după ce acesta a fost numit viceguvernator al Băncii Naționale.

În continuare, potrivit declarației de avere, Mihaela Orban nu a avut venituri în anul fiscal încheiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here