Rareș Bogdan și Robert Sighiartău au votat în Italia: „Din respect pentru cei care l-au adus pe președintele nostru în fruntea statului”

Europarlamentarul Rareș Bogdan și secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, au votat, vineri, la Roma pentru primul tur al alegerilor prezidențiale.

„Din respect pentru cei care, în urmă cu cinci ani de zile, l-au adus pe președintele nostru în fruntea statului. Am venit pentru cei care încă sunt alături noi și iubesc România în fiecare zi. Și-au adus copilașii, au participat cu zecile de mii, cu copilași în cărucioare, cu copii de mână, unii dintre ei născuți în diaspora, născuți în statele europene”, a afirmat liberalul Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a explicat de ce s-a aflat la Roma pentru a vota. „Se gândesc la România cu înfrigurare, cu pasiune și cu multă dragoste. Din respect pentru ei am venit”, a declarat eurodeputatul Rareș Bogdan.

„Am votat de aici, din Roma, pentru o Românie normală, pentru o Românie europeană, pentru o Românie occidentală. Am votat cu dorința ca România să fie mai bună, mai primitoare pentru fii și fiicele ei, care astăzi se află în străinătate. Împreună cu actualul și viitorul președinte, Klaus Iohannis, cu societatea civilă, cu oamenii din țară și din străinătate, ne dorim ca următorii cinci ani să fie ani buni pentru România, să vindecăm tot răul, care a apăsat pe România în ultimii 30 de ani. Vrem să fie cinci ani de construcție a României”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here