Sursa foto: Facebook

Manelistul Țancă Uraganu, pe numele său Andrei Velcu, din Ploiești, ar fi încercat să ofere mită unui polițist care l-a prins în timp ce efectua o manevră interzisă cu mașina. În plus, manelistul nu avea nici asigurare la mașina Rolls Royce pe care a dat 200.000 de euro, dezvăluie ziarulincomod.ro.

Potrivit surselor Ziarului Incomod, manelistul care conducea un Rolls Royce a fost surprins de polițist în timp ce a tăiat linia continuă pe Bulevardul Republicii, în zona Albert, ieșind din benzinăria OMV. Manelistul a fost oprit, iar polițistul a constatat că nu avea nici asigurare la bolidul de lux pe care îl conducea.

Cântărețul și un prieten ar fi încercat să-l mituască pe agent și pe colegul său, de mai multe ori. Între timp, mai multe persoane de etnie romă s-au apropiat, încercând să-l determine pe polițist să accepte mita.

Agentul a refuzat, l-a amendat și l-a lăsat pe manelist și fără numerele de la mașină.

În plus, Direcția Generală Anticorupție a deschis dosar cu privire la încercarea de dare de mită.

Manelistul Țancă Uraganu a postat în urmă cu câteva zile o fotografie în care se află între două dintre mașinile sale de lux, un Rolls Royce Wraith și un Lamborghini Huracan.

Potrivit libertatea.ro, lăutarul a dat peste 200.000 de euro pe limuzina Rolls Royce Wraith, cel mai dinamic model făcut de producătorul de limuzine exclusiviste.

Bolidul Lamborghini Huracan, conform site-urilor de profil, costă peste 250.000 de euro, dispune un motor V10 de 5.2 litri cu aspiraţie naturală, dezvoltă  631 CP și un cuplu de 600 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h se realizează în 3,1 secunde. Viteza maximă este de 325 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here