Mădălin Hodor, susținător USR: Barna e obligat să răspundă

Sursa: Facebook

Istoricul Mădălin Hodor, un susținător al candidatului USR la prezidențiale, a reacționat, marți, după ce RISE Project a publicat o anchetă despre afacerile liderului USR, Dan Barna. „Cel care trebuie și e chiar obligat să răspundă este domnul Barna”, consideră cercetătorul, care mai subliniază că „reacțiile de tipul e ceva în spate, nu-i întâmplător sau de ce acum nu sunt valabile”.

Totuși, Mădălin Hodor arată că „introducerea în material este una părtinitoare și lipsită de obiectivitate. Este o încercare de a induce din start o anumită perspectivă”.

Postarea integrală a lui Mădălin Hodor:

  • 1. Reacțiile de tipul „e ceva in spate”, „nu-i intamplator” sau „de ce acum?” nu sunt valabile. Sunt scuze palide și tipice pentru alt tip de partide. Si alt tip de politicieni. Asa ceva trebuie să dispara la USR.
  • 2. O investigație jurnalistică este o investigație jurnalistică și trebuie tratată cu seriozitate. Ceea ce presupune ca aspectelor semnalate sa li se raspunda punctual și la obiect. Cel care trebuie și e chiar obligat să răspundă este domnul Barna.
  • 3. Nu pot sa nu remarc, cu toată stima pentru cei de la Rise, ca introducerea în material este una părtinitoare și lipsită de obiectivitate. Este o încercare de a induce din start o anumită perspectivă. Ma feresc de cuvântul manipulare, care este evident prea tare, dar e undeva pe acolo. Căci în ciuda introducerii nu rezultă din investigație ce anume fapte condamnabile penal a săvârșit domnul Barna. Putin cam multa părtinire ca sa iasa subiectul tare? Ramane de vazut.
  • 4. Înainte de a ne înhama la un nou linsaj eu zic sa asteptam niste explicații. Sunt convins că le vom primi. Apoi, evident fiecare va judeca dupa propria conștiință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here