Autoritățile Republicii Federale Germania au actualizat lista „zonelor de risc” din România, cu intrare în vigoare de miercuri, 2 septembrie 2020, județele Gorj și Neamț fiind retrase de pe lista „zonelor de risc”, anunță MAE, potrivit Mediafax.

Acestea se adaugă altor trei județe excluse din categoria de risc menționată la 20 august 2020: Ialomița, Mehedinți și Timiș.

Ca urmare a acestei actualizări, La acest moment, ținând cont de aceste ultime decizii ale autorităților germane, alături de municipiul București, 13 județe din România se află în continuare pe lista “zonelor de risc”: Argeș, Bacău, Bihor, Brăila, Brașov, Buzău, Dâmbovița, Galați, Ilfov, Prahova, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

Persoanele care intră în Republica Federală Germania venind din zonele de risc sunt obligate să completeze un „formular de debarcare” Public Health Passenger Locator Form, a cărui variantă în limba română poate fi regăsită la următorul link: https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Transport/Aussteigekarten-COVID_RO.pdf?__blob=publicationFile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here