„De ce credeți că ne vor distruși?” Ecaterina Andronescu, prinsă în poză la reuniunea grupării „Anti-botniță”

Foto: Adrian Severin/ Facebook

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a fost invitată specială la o reuniune a grupului care a organizat mitingul „Anti-botniță”, desfășurat în urmă cu o săptămână în Piața Universității.

Pretextul reuniunii a fost o dezbatere intitulată „Școala, încotro?”, la care au luat parte organizatorii mitingului anti-mască: Dan Chitic, fostul europarlamentar Adrian Severin, Iulian Capsali și avocata Diana Iovanici-Șoșoacă.

„Suntem conduși de cea mai mare masă de criminali ai unui popor, cei care au instituit teroarea, genocidurile. De ce credeți că ne vor distruși? Uitați-vă cine are cele mai mari invenții din lume? Poporul român! Datorită românilor noștri există continuitate pe acest pământ unde s-a născut civilizația lumii. Noi suntem poporul! Rușine bucureștenilor care stau în casă! Au venit frații noștri din celelalte orașe. Va e frică că o să va amendeze? O să muriți amendați și proști”, striga în urmă cu o săptămână în stradă Șoșoacă.

În timp ce Iulian Capsali declarase înainte de miting: „Modul scelerat în care sunt tratați copiii la școală, tot acest angrenaj al fricii, dezgustul pe care l-au sădit copiilor pentru școală, mizeria pe care o respiră 6-7 ore cu botniță împuțită la gură țintuiți în băncile cu ‘pepsiglas’, cu geamurile închise, fără să aibă voie să se ridice din bănci în timpul pauzei, să-și mănânce sandvișul, au transformat școala într-un coșmar penitenciar în care se face reeducarea globalistă!”.

Adrian Severin a postat pe contul său de Facebook poze de la reuniunea la care a luat parte și Ecaterina Andronescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here