Managerul unei clinici stomatologice a introdus CASCO dentar / Prețul este de 80 de lei pe lună

Sursa: Pixabay

Silviu Melu, managerul unei clinici stomatologice din Constanţa a anunţat introducerea unui Casco dentar şi a precizat că produsul este destinat deocamdată angajatorilor, iar preţul este de 80 de lei pe lună pentru un angajat, transmite News.ro.

Silviu Melu, manager al unei clinici din Constanţa, a fost invitat, marţi, la maratonul Medika TV: ”Sănătatea dentară în România. Inovaţii şi provocări”.
”Acest CASCO dentar este un produs făcut de mine, 100% şi vin în întâmpinarea oamenilor de a-şi putea face tratamente stomatologice la bani puţini, adică inclusiv în acest CASCO dentar au incluse implanturi, tratamente, chirurgie orală, radiografii. La clinica dentară Corina Dent, noi putem să oferim aceste tratamente. Cel mai bine ar fi să vă spun ce nu acoperă acest Casco dentar. Nu acoperă albiri dentare, faţete dentare, coroane din zirconiu, sedare pe venă, intervenţii chirurgicale care necesită sedarea pe venă. În rest, absolut tot acoperă acest CASCO-dentar”, a afirmat Silviu Melu.
El a precizat că acest produs se adresează angajatorilor.
”Acest produs se adresează angajatorilor.  Deocamdată. Urmează să facem şi pentru persoanele fizice. Ei vor putea achiziţiona acest produs pentru angajaţii lor. Vor plăti 80 de lei pe lună pentru fiecare angajat. Perioada contractuală este de 10 ani. Practic în 10 ani de zile vor plăti 9.600 de lei, eşalonat.  Iar ei vor putea beneficia de tratamente stomatologice în valoare de 50-60 de mii lei fără să mai plătească nimeni. Este un produs inovativ, nu l-a făcut nimeni în România deocamdată  Eu nu am voie să fac asigurări medicale dar în schimb am voie să fac abonamente stomatologice pe care să le ofer angajatorilor şi bineînţeles oamenilor de rând. Adică chiar şi un om cu un salariu minim pe economie îşi poate permite acest casco dentar”, a declarat Silviu Melu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here