Marcel Ciolacu, noul șef al PSD: Nu a căzut niciun cap. Viorica Dăncilă este „șefă la doamne”

Foto: Inquam Photos/George Călin

Președintele organizației județene PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a anunțat că Marcel Ciolacu este noul șef al PSD. Soluția este una de moment, iar PSD-ul se pregătește de un congres extraordinar, după sărbătorile de iarnă.

Întrebat la plecarea de la CEx-ul de marți seara cine este acum la conducerea PSD, Niculae Bădălău a dezvăluit că cel care se află în fruntea partidului este Marcel Ciolacu, ca interimar. 

Marcel Ciolacu a ieșit ulterior la declarații alături de Viorica Dăncilă, unde a spus că „niciun cap nu a căzut” marți seara la PSD și că Viorica Dăncilă este la „conducerea doamnelor”.

„Aş vrea, înainte de toate, să vă spun că este pentru prima oară când eu am participat la un CEX în care toţi liderii şi-au spus opinia şi aşa a fost condusă şedinţa de doamna Dăncilă. (…) Cu toţii ne-am asumat multiplele greşeli făcute şi am ajuns la concluzia că este momentul unei resetări a partidului şi nu au căzut capete, aşa cum se aşteptau unii, drept urmare fostul preşedinte se regăseşte în echipă, la conducerea doamnelor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Viorica Dăncilă rămâne, așadar, președinta Organizației Femeilor Social Democrate, după două zile de război în PSD. Fostul premier și candidat la președinția României a ținut să precizeze că e o decizie pe care a luat-o singură și că nimeni nu i-a cerut demisia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here